Klubben som flår sine fans

Det koster skjorta å være fotballsupporter. Den kjipeste klubben tar 749 kroner for en drakt.

Kristofer Hæstad mot Erik Huseklepp - Foto: Scanpix
Kultur

Etter å ha snakket med Tippeliga-klubbenes salgssjefer og supporterbutikker, kan TV2 avsløre at Brann har de dyreste draktene. Ivrige supportere som vil kle seg opp før sesongen, må skille lag med hele 749 kroner.I tillegg til at de er dyre, skifter stadig flere Tippeliga-klubber ut draktene hvert år.- Slik som det er nå, utnytter man kjøpepresset i markedet, sier talsmann Henk Ekerhovd i Norsk Supporterallianse.Branns salgssjef Dag Frode Algerøy forklarer prisen med "eksklusivt, italiensk design fra Kappa" og "sterk og solid merkevare".Haugesund, Kongsvinger, Strømsgodset og Odd tar ifølge TV2 alle 600 kroner for sine drakter. Resten ligger på 650-700 kroner.

Nyheter
Personlig økonomi