Røkke pumper inn 60 millioner

- Dette er enormt bra, sier Petter Northug.

Petter Northug - Foto: Scanpix
Kultur

Aker ASA blir hovedsponsor for Norges Skiforbund - langrenn fra sesongen 2010/2011. 60 millioner kroner skal pumpes inn over fire år.I tillegg etableres Aker-stipendet. Ordningen styrker økonomien til landslagsutøverne og deres klubber. Samlet har samarbeidsavtalen en økonomisk verdi på i overkant av 60 millioner kroner over fire år.- Dette er enormt bra. At det går penger til moderklubben er artig. 50.000 er større enn kommunebudsjettet vårt, sa Petter Northug.Han vant torsdag NM-gull på 15-kilometeren i fri teknikk.- Samarbeidet blir banebrytende, og sponsoravtalen er tidenes største for langrennssporten. Vi er stolte over å ha fått med Aker på laget. Aker står for nyskaping og kompetanse, og er en unik partner i utviklingen av norsk langrenn. Vårt felles fokus er at landslaget skal være det beste alternativet, både sportslig og kommersielt, for Norges beste langrennsutøvere, sier sportssjef Åge Skinstad i Norges Skiforbund (NSF). (©NTB)

Nyheter
Næringsliv