Super-spiss endelig klar for ny klubb

Han har hamret inn mål i så å si alle klubbene han har vært i. Nå skal den nederlandske superspissen være klar for ny klubb.

Foto: Scanpix
Kultur

Ruud van Nistelrooy skal være på det nærmeste klar for Hamburg SV, skriver Hamburger Abendblatt fredag.Nederlenderen har slitt med skader det siste året, og har heller ikke fått spilletid i sin nåværende klubb Real Madrid når han har vært skadefri.Stoke, West Ham og Tottenham skal også ha vært interessert i van Nistelrooy sine tjenester.Spissen har allerede hatt en solid karriere med blant annet 95 mål på 150 seriekamper i Manchester United og 46 mål på 68 seriekamper i Real Madrid.Hamburg ligger for tiden på fjerde plass i tysk bundesliga, fire poeng bak lederlaget Bayer Leverkusen.I august forlot også en annen nederlandsk stjerne, Arjen Robben, Real Madrid til fordel for tysk serie. Han endte opp i Bayern München.

Nyheter
Kultur