Rosenborg vil hente hjem trøndere

- Det er fullt mulig å få til et bra eliteserielag uten å kjøpe seg i hjel, sier markedssjef Steinar Jonassen.

Foto: Scanpix
Kultur

Rosenborg leder 1. divisjon og kan gjøre seg klar for opprykksspill. Ved opprykk vil klubben jobbe for å hente hjem trønderske hockeyspillere.- Målet er at alle trøndere skal hjem, men vi ser jo at det må skje gradvis, sier styreleder Jørund Gullikstad til Adresseavisen.Rosenborg kan ikke konkurrere med Sparta og Vålerenga på lønnssiden, men jobber mot sponsorer for å kunne hente hjem spillere.- Det er fullt mulig å få til et bra eliteserielag uten å kjøpe seg i hjel, sier markedssjef Steinar Jonassen.Rosenborg, Kongsvinger, Grüner og Hasle/Løren kjemper om tre playoffplasser. Fra eliteserien må trolig Frisk ut i nedrykksspill mot tre av de fire førstedivisjonslagene. (©NTB)

Nyheter
Kultur