Aukland gir seg som trener

Fredrik Aukland gir seg som trener for det sveitsiske langrennslandslaget.

Fredrik Aukland - Foto: Scanpix

Han har takket nei til andre landslagsjobber, og i stedet skal han jobbe med å knytte næringsliv og idrett sammen.Aukland blir fagansvarlig for helse- og motivasjon i sportmarketingselskapet Arena Group, melder TV 2.Fredrik Aukland avviser ikke at han kan komme til å jobbe med norsk langrenn på et senere tidspunkt, men hevder han ikke har fått noe konkret tilbud fra Norges Skiforbund.- Det å jobbe med norske landslagsløpere er en drøm, så det vil alltid være spennende.Lillebroren til skibrødrene Anders og Jørgen Aukland har hatt stor suksess som trener for blant Dario Cologna, og skal også fortsette som trener for ham.Hovedårsaken til at Aukland flytter hjem til Norge er familiære. Han er nettopp blitt tvillingpappa og ønsker at de skal vokse opp i Norge. (©NTB)