- Beckham er ferdig på toppnivå

Britiske aviser frykter at David Beckhams karriere på toppnivå er over etter akillesskaden som ødela superstjernens VM-håp.

David Beckham - Foto: Scanpix

Beckham ble mandag operert i Finland for en avrevet akillessene. Han ble skadd i søndagens serie A-kamp mellom Milan og Chievo. Skaden gjør også at han ikke får delta i sitt fjerde VM-sluttspill på rad.- Selv ikke merkevaren han har bygget rundt seg selv, kunne beskytte David Beckham fra hælskaden, som betyr slutten på karrieren hans som en elitespiller, skriver The Guardian.- Ingen vei tilbakeLondon-tabloiden The Sun tror heller ikke at veteranen med den presise høyrefoten kommer tilbake på toppnivå.- Denne gangen virker det som om det ikke er noen vei tilbake for David Beckham, skriver avisen.The Independent tror at Beckhams landslagskarriere er over.Daily Mail nekter imidlertid å gi opp håpet om at 34-åringen kan komme tilbake.- Karrieren hans er ikke over. VM-drømmen hans er ferdig, men det er ikke Beckham.