Blir han NRKs nye superstjerne?

Onsdag fikk han vite at han skal lede et av verdens aller største TV-program. Er denne karen hele Norges nye kjendis-yndling?

Publisert 11. mars 2010 kl. 10.43
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 00.09
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 108 ord
NRKs Erik Solbakken - Foto: Scanpix

Onsdag kom nyheten om at Erik Solbakken, Nadia Hasnaoui og Haddy N'jie skal lede den internasjonale finalen i Melodi Grand Prix i Oslo i mai.Nå omtales førstnevnte som NRKs nye superstjerne, og en mulig arvtager etter Fredrik Skavlan, skriver VG torsdag.- Vi opplever han som en veldig talentfull programleder med godt glimt i øyet. Han er uredd og leken, flink og intelligent, sier prosjektleder for ESC Jon Ola Sand.Sand forstår at man allerede sammenligner Solbakken med nevnte Skavlan, men sier at den unge programlederen må få tid til å vokse langsomt.Solbakken er kanskje mest kjent som programleder for barne-TV på NRK og som leder for programmet Krem Nasjonal.