- Det kunne ikke blitt så mye verre

Han hadde nylig skiftet klubb og ville vise sine nye fans hva han dugde til. Det gikk ikke helt etter planen.

Foto: Scanpix

Keeper Rune Almenning Jarstein fikk ikke akkurat en drømmedebut for Viking borte mot Vålerengen mandag.Landslagsmannen måtte slippe inn to langskudd fra Vålerengen-spiss Moa i første omgang, og kom ikke på banen engang i andre. Det sørget en trøblete rygg for.Etter kampen var keeperen langt nede.- Det kunne ikke blitt så mye verre. Jeg var på bærtur noen ganger og surret. Det var dårlige greier, sa Jarstein til Dagbladet etter kampen.Og keeperen innrømmet i etterkant at han kanskje ikke burde ha spilt mandagens oppgjør.- Jeg kjente at ryggen ble stivere og stivere under oppvarmingen. Jeg ble litt redd for å dra til. Det var ikke noen god debut, sa Jarstein.