Dette er Woods' heteste elskerinne

Mens golf-esset Tiger Woods jobber som besatt for å komme seg tilbake i sportsarenaen, driver andre og kårer hvilke av hans elskerinner som er hetest.

Golf-spiller Tiger Woods - Foto: Scanpix

Golf-esset Tiger Woods har vært gjennom noen meget turbulente måneder, der fokuset når det gjelder hans person har vært så langt fra green og golf-spill som det går an.Nå har imidlertid stjernen vært på sex-avvenning, og ryktene om at stjernen snart er tilbake i golf-manesjen har begynt svirre.Enkelte syns likevel det er mer moro å fokusere på Woods utenomsportslige aktiviteter. En av disse er radiokjendis Howard Stern, som nå uoffisielt har kåret Woods' heteste elskerinne.Prisen gikk til skjønnheten Jamie Jungers, som måtte gjennom en rekke intime spørsmål og blant annet en bikini-konkurranse før hun kunne sikre seg den gjeve tittelen.Se bilde av Jamie Jungers her (ekstern link).