- Dette gjør meg så vanvittig irritert

I helgen gikk den første serierunden her i Norge av stabelen. Enkelte var langt mer irritert enn andre da kampene var over.

Foto: Scanpix

I helgen rullet den norske seriefotball igjen, og et av oppgjørene publikum kunne hygge seg med var Rosenborgs 2-1-seier borte mot Molde.Trener for sistnevnte lag, Kjell Jonevret, hygget seg imidlertid ikke i det hele tatt, og var etter matchen en meget irritert herre.Han mente egne spillere over hodet ikke gjorde som avtalt, og at spesielt forsvarsarbeidet fortjente ramsalt kritikk.- Få den ballen for helvete langt over stadion. Ikke begynn å drible eller småspille i eget forsvar på dette nivået. Det gjør meg så irritert, men samtidig har vi kun oss selv å skylde på. Det er spillerne selv som faller for eget grep, sa Jonevret til Nettavisen etter at kampen var over.Treneren mener feilene som førte til at Molde tapte søndag absolutt skulle vært unngått.- Vi har snakket mye om det å unngå balltap i farlige soner på banen foran sesongstarten. I tillegg sa jeg det både like før og under dagens kamp at spesielt forsvaret ikke skulle spille med risiko i bakre rekker. Likevel gjør de det, sa Jonevret.