Drillo-ønske glapp i siste liten

Portugal på Ullevaal i EM-kvalifisering i fotball i høst glapp i siste liten. I stedet blir det trekning tirsdag.

Egil Drillo Olsen - Foto: Scanpix

- Med bedre møteledelse hadde oppsettet vært klart. 2/3 var på det nærmeste spikret da det skar seg. Akkurat da skulle vi hatt en Per Omdal-type som møteleder, sa landslagssjef Egil Olsen under et pressemøte på Ullevaal onsdag.Under mandagens møte i København mellom landslagssjefene i Danmark, Kypros, Island, Portugal og Norge ble det ikke enighet om oppsettet av EM-kvalifiseringen.- Portugal på Ullevaal i høst var vi blitt enige om, sa Drillo.Det var rosinen i pølsa for Norge. Nå er det trekningen til Det europeiske fotballforbundet (UEFA) som avgjør det hele tirsdag.- Muligens blir det lagt inn en forutsetning om at Norge og Island ikke skal ha hjemmekamper i mars neste år på grunn av klimaforholdene, sa Egil OlsenHan startet sesongen med en sterk borteseier over VM-klare Slovakia.Neste motstander er Montenegro på Ullevaal 29. mai. Ukraina kommer til Ullevaal 2. juni.- Til de kampene er trolig John Carew tilbake i landslagsdrakten, sa Drillo.Der ønsker Drillos å bedre sin imponerende Ullevaal-statistikk ytterligere. Han står med 33 kamper uten tap.Til høsten venter Frankrike i vanlig landskamp og minst en kvalifiseringskamp. (©NTB)