Folket tror på RBK-gull

Oddstipperne har satset sine penger på Rosenborg-gull i 2010. Norsk Tippings flytende vinnerodds var fredag formiddag helt nede i 1,4.

Rosenborgspillerne fra venstre Alexander Tettey, Per Ciljan Skjelbred, Steffen Iversen, Kris Stadsgaard, Vadim Demidov og Marek Sapara jubler. Foto: Scanpix

- Det er ingen bombe at Rosenborg blir tippet som vinner. De er nok klare favoritter, men det er verdt å minne om at de skal bytte trener i løpet av året. Vi tror det kan bli meget tett i toppen i år, og rekordmange lag som vil kjempe for å unngå nedrykk, sier pressetalsmann Magne Vikøren i Norsk Tipping.Brann-gull gir 7,6 ganger pengene tilbake. Deretter følger Stabæk (9 i odds), Molde (10,7), Vålerenga (11), Viking (12,9), Lillestrøm (15,7) og Odd (16).På «nedre» oddshalvdel finner vi Start (26,2), Kongsvinger (28,8), Tromsø (38,6), Aalesund (38,6), Strømsgodset (52,5), Haugesund (85,3), Sandefjord (85,4) og Hønefoss (97,4). (©NTB)