Gerrard slapp unna igjen - spiller hatoppgjør

Steven Gerrard slo ned motstander med albuen, men slipper straff og er klar mot Manchester United.

Liverpools Steven Gerrard - Foto: Scanpix

Liverpools Steven Gerrard kom igjen under FAs søkelys i går da han slengte ut en albue og traff Portsmouths Michael Brown i ansiktet i gårsdagens oppgjør mellom lagene, der Liverpool vant 4-1.Se video nederst i saken.Albuen kunne ha kostet Gerrard storkampen mot Manchester United førstkommende søndag - hvis dommer Stuart Attwell ikke hadde fått med seg forseelsen.Men Liverpool-kapteinen slipper ifølge Sky Sports en tiltale for voldelig oppførsel, siden Attwell så hva som skjedde og snakket med Gerrard etterpå. Dermed kan ikke FA bruke videobevis for å gripe inn.Gerrard ble for øvrig byttet ut rett etter sammenstøtet.Det er bare litt over en uke siden Gerrard så ut til å vise V-tegnet mot dommer Andre Marriner i 0-1-tapet mot Wigan, men igjen slapp Gerrard unna fordi dommeren så det.