Gigastjerne vil jobbe med norsk sensasjon

De har tatt Norge med storm på rekordtid - han har vært stjerne og tjent millioner i sju år allerede. Nå går det mot samarbeid.

Musikk-stjerne 50 cent - Foto: Scanpix

Superstjerne 50 cent ønsker å samarbeide med den norske pop-sensasjonen Donkeyboy, skriver VG Nett.- Jeg vil jobbe med dem om vi klarer å finne et lydbilde som ligger midt imellom det jeg driver med til vanlig og den musikken som de lager. Slik som jeg gjorde med Justin Timberlake på låten «Ayo Technology». Albumet som det låten var på havnet som nummer én på albumlistene, sier 50 Cent.Kent Sundberg i det norske bandet innrømmer at det hele høres ut som en drøm, og sier nå at han akter å kontakte den amerikanske stjernen.- Dette synes vi er kjempekult, og vi kommer til å ta ham på ordet. Det er ikke hver dag man hører slikt, sier Sundberg.50 cent var nylig på besøk i Norge, hvor han holdt to konserter, en i Bergen og en i Oslo.