Hangeland tapte mot Juventus

Men Brede Hangeland og Fulham fikk med seg et viktig bortemål før returkampen i Europaligaen.

Brede Hangeland - Foto: Scanpix

Det var også vertene Juventus som åpnet kampen best. De scoret allerede etter ni minutter ved en heading fra midtstopper Nicola Legrottaglie.Drøye kvarteret senere var det Jonathan Zebinas tur til å tegne seg i målprotokollen. Franskmannen tok seg fint forbi flere Fulham-spillere og sendte en kanon fra høyrekanten av 16-meteren, via motsatt stolpe og i mål bak Mark Schwarzer i Fulham-buret.Det så unektelig mørkt ut for Hangeland og Fulham før de fikk en noe merkelig scoring i det 36. minutt. Et frispark blir aldri avklart i Juventus-feltet, og Dickson Ehutu får til slutt skutt. Ballen går via beinet til målscorer Legrottaglie og i mål bak en sjanseløs Manninger.Like etterpå fikk Brede Hangeland en god sjanse til å utligne for Fulham, men denne gangen var Manninger med på notene og leverte en solid redning på nordmannens heading.I stedet var det den gode, gamle måljegeren David Trezeguet som skulle få vise fram sin evne til å være på rett sted til rett tid. På overtid av overtiden får han to muligheter, og på den andre scorer han og sender vertene til pause med to måls ledelse.I andre omgang forsøkte vertene å legge ytterligere press på Fulham, men ingen av lagene fikk til noe særlig foran mål.Fulham reiste til slutt hjem med 1-3 i bagasjen, uten at det er et helt umulig utgangspunkt før returkampen i London neste torsdag.Brede Hangeland spilte hele kampen for Fulham. Erik Nevland var ubenyttet reserve, mens Bjørn Helge Riise ikke var å finne i troppen mot Juventus. (©NTB)