Her er ukens desidert verste aksjer

Uken på Oslo Børs har bydd på både oppturer og nedturer for investorene. Disse aksjene derimot, har for det meste opplevd nedtur siden mandag.

Foto: AP

Oslo Børs har lagt bak seg en forsiktig positiv uke, og totalt sett har OSEBX-indeksen så langt lagt på seg snaue 0,80 prosent siden mandag.Enkelte aksjer har da også steget solid, som for eksempel AGR Group og Hurtigruten som begge har hevet seg i overkant drøye 20 prosent.For disse aksjene imidlertid har denne uken totalt sett vært en negativ reise:1. Reservoir Exploration Technology - har falt 38,82 prosent denne uken2. Aker BioMarine - har falt 25,88 prosent denne uken3. Codfarmers - har falt 18,18 prosent denne uken4. SeaBird Exploration - har falt 17,50 prosent denne uken5. Hjellegjerde - har falt 14,29 prosent denne ukenPå Oslo Axess er Nordic Mining ukens taper. Den har falt 13,89 prosent.