- Jeg har sendt grise-sms til Synnøve Skarbø

TV-fjes Christer Falck forteller om en flau tabbe som kanskje ikke var så flau likevel?

Christer Falck - eks-Robinsoner - Foto: Scanpix

TV-fjes Christer Falck forteller på VG Nett fredag om en flau sms-tabbe han begikk for en tid tilbake.- Jeg har ufrivillig sendt grisemeldinger til Synnøve Skarbø som egentlig skulle til kjæresten min Synnøve. Hun svarte bare med at jeg hadde feilsendt og jeg tenkte at jo mindre jeg tenker på det, sier Robinson-høvdingen.Falck ønsker å beklage det hele på det sterkeste.Lin Prøitz, med doktorgrad på ungdommers mobilvaner, har imidlertid en gladmelding til Falck og andre som pleier å dumme seg ut med feilsendte tekstmeldinger.- Det har skjedd en endring med iPhone. Her følger man en SMS-samtale som man får opp på skjermen og man får en sterkere grad av kontinuitet til forskjell fra de tradisjonelle mobilene hvor man ikke ser hele sendeflaten. Jeg tror absolutt at dette vil føre til færre feilsendte SMSer, sier Prøitz.