- Jeg vil ha en ung, sexy og hard mann

Alltid like frittalende Anna Anka er klokkeklar på hvordan drømmemannen må være. Samtidig avslører hun kvinnens aller viktigste kroppsdel.

Anna Anka på besøk hos Skavlan på NRK - Foto: Scanpix

Alltid like frittalende Anna Anka, deltaker i den svenske utgave av Hollywood-fruen-serien, er igjen klar for TV-skjermene.I den ferskeste episoden av den mye omtalte serien, uttaler Anka seg om hvilken kroppsdel kvinner bør anse som sin aller viktigste.- Rumpa er den viktigste delen på en kvinne. Mye viktigere enn brystene, synes jeg, uttaler blant annet Anka i episoden.Den svenske kvinnen har nå innsett av ekteskapet med smørsangen Paul Anka er over og ut. Hun har imidlertid allerede bestemt seg for hvilken type mann hun skal satse på neste gang.- Jeg vil ha en ung, sexy og hard mann, sier hun og er lykkelig etter skilsmissen.