Liverpool senket av 19-åring

Liverpool har et dårlig utgangspunkt foran returkampen i Europaligaen.

Rafael Benitez - Foto: Scanpix

Engelskmennene opplever motgang på alle fronter for tiden, og torsdag gikk de på en ny smell borte mot franske Lille.Liverpool, som ligger på sjetteplass i engelsk eliteserie, klarte aldri å ta kontroll på kampen og slet på den ujevne matta i Nord-Frankrike.Den talentfulle belgieren Eden Hazard (19) var en konstant trussel mot Liverpool-forsvaret og scoret kampens eneste mål på et frispark i det 84. minutt.Liverpool hadde de to beste sjansene i første omgang, men det var Lille, med Hazard i spissen, som var best og klarte å omsette muligheter i mål. Det eneste Liverpool fikk med seg var gule kort til Emiliano Insúa og en frustrert Fernando Torres.Lille har bare tapt to kamper på hjemmebane denne sesongen og sikret seg et godt utgangspunkt før returmøtet på Anfield.Torsdagens resultat forsterker manager Rafael Benítez' hodebry. Et dårlig utgangspunkt i turneringen han håpet skulle bli klubbens redning denne sesongen var nok det siste spanjolen ønsket seg.- Jeg er kanskje sikker på at vi kan slå alle på en god dag på Anfield. Jeg hadde vært bekymret hadde ikke spillerne jobbet såpass hardt som de gjorde. Hjemmefansen vil spille en viktig rolle i returen. De er bestandig en god støtte for laget, sa Liverpool-manager Rafael Benítez. (©NTB)