Nadal tilbake med seier

Rafael Nadal gjorde comeback etter kneskade med seier i Indian Wells.

Tennisspilleren Rafael Nadal - Foto: Scanpix

Tittelforsvareren vant over Rainer Schüttler i 2. runde i Indian Wells lørdag.Nadal har hatt pause siden han måtte trekke seg fra sin kvartfinale i Australian Open i januar. Nå er kneet bedre, og Nadal var tilbake på banen med seier 6-4, 6-4.Kjølig vær i ørkenen i California, og sjenerende vind, gjorde det imidlertid vanskelig å trekke konklusjoner om hvor han står spillemessig.- Da jeg trente tidligere på dagen, var forholdene perfekte. Før kampen min endret været seg fullstendig, og det var vanskelig å tilpasse seg, sa Nadal.- Forehanden føltes godt, men medvinden gjorde det vanskelig å bruke backhanden. Det var som om jeg bare trengte å røre ballen, så fløy den ut. Men i dag var målet mitt bare å vinne kampen og spille brukbart, og det greide jeg.Neste motstander blir kroaten Mario Ancic.Serbiske Novak Djokovic, som er annenseedet i turneringen bak Roger Federer, spilte svært ujevnt på vei mot 6-1, 0-6, 6-2 over amerikanske Mardy Fish.- Jeg hadde flaks som greide dette, sa Djokovic, som fortalte at han fortsatt var døgnvill etter reisen til California. (©NTB)