Ny mann signerte for Tromsø

Den svenske angriperen George Mourad har skrevet ettårskontrakt med Tromsø.

Tromsø - Foto: Scanpix

- Vi er meget fornøyde med å få på plass George. I skadefraværet til Sigurd (Rushfeldt) har vi innsett at vi er sårbare på midtspiss plassen, og George har vist gode takter da han var sammen med oss på treningsleiren i Tyrkia, sier sportsdirektør Morten Kræmer til www.til.no.Mourad har aner fra Libanon, men er født i Göteborg og står med to svenske landskamper.- Jeg fikk et veldig godt inntrykk av klubben i Tyrkia, og jeg trivdes veldig godt i spillegruppen. Jeg gleder meg til å hjelpe TIL i sesongen 2010, og jeg håper å bidra med både rutine i spillergruppen og mål, sier Mourad.Han blir spesielt viktig så lenge Rushfeldt sliter med skader.George Mourad har tidligere spilt for Brescia, Willem II og IFK Göteborg. (©NTB)