Nye tryllerier fra Messi

Lionel Messi showet på høyt plan da han gjorde ekte hat-trick i 3-0-seieren over Valencia søndag.

Barcelona feirer - Foto: Scanpix

Argentineren scoret etter 56, 81 og 82 minutter. Valencia fikk Hedwiges Maduro utvist i 69. minutt. Da gikk laget helt i oppløsning. Det visste Messi å utnytte.Med søndagens trippel er han oppe i 22 ligascoringer denne sesongen. Bare én av disse er kommet på straffe. Messi er i ferd med å distansere de andre på toppscorerlisten.Zlatan Ibrahimovic var ikke med i Barcelona-troppen denne gangen.Messi fikk massiv trampeklapp da han ble byttet ut like før slutt.Argentinsk hat-trick nr. 2Timer senere fulgte landsmannen Gonzalo Higuain opp med å gjøre det samme for Real Madrid, som også leverte varene og knuste vertene Valladolid 4-1.Cristiano Ronaldo innledet målfesten med et karakteristisk frisparkmål, mens Higuain la på til 2-0 like før hvilen. I annen omgang tok det bare minutter før han fikk sitt annet mål.En sjelden tabbe av Real-målvakt Iker Casillas førte Valladolid tilbake i kampen igjen. Keeperen slo ballen i sin egen forsvarer, og den føk i nettet.Men det var alt vertene hadde å juble for. Higuain avsluttet det hele med venstrefoten etter en times spill.Real topper foran Barca, men de to lagene har samme poengsum - 65 poeng på 26 kamper. (©NTB)