Proffice sponser Romøren

Proffice inngår sponsorsamarbeid med Bjørn Einar Romøren.

Publisert 10. mars 2010 kl. 14.30
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 00.08
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 320 ord
Bjørn Einar Romøren - Foto: Scanpix

Bemanning- og rekrutteringselskapet Proffice har inngått en sponsoravtale med skihopper Bjørn Einar Romøren, går det frem av en melding.Avtalen sikrer Romøren midler til fortsatt toppsatsing også neste sesong, og garanterer hopperen jobb etter idrettskarrieren.Samtidig blir administrerende direktør i Proffice, Per Bergerud, mentor og karriereveileder for Romøren, som nå vil fullføre økonomiutdannelsen ved Handelshøyskolen BI.- For Proffice har det vært viktig å gjøre denne avtalen til noe mer enn et rent økonomisk sponsorat. Vi satser på Bjørn Einar Romøren, fordi han er en eksepsjonelt god skihopper, og fordi han satser på å ta en god utdanning som sikrer ham en videre karriere den dagen han legger hoppskiene på hylla, sier Per Bergerud.Gjennom Proffices samarbeidspartnere vil skihopperen fra Hosle i Bærum også være garantert fast jobb når hoppskiene en dag legges på hylla.Bergerud har selv en lang karriere som skihopper bak seg og vant blant annet fire verdenscuprenn og åtte NM-gull i sin karriere. I 1982 var han med og tok gull i laghopp under VM i Oslo, og gull og bronsje individuelt i VM 1985. Også Bergerud fikk jobb hos sin personlige sponsor (Forenede) etter endt idrettskarriere.- Jeg er utrolig glad og stolt over de mulighetene denne avtalen med Proffice gir. Nå vet jeg at jeg har finansiell trygghet til å satse i alle fall frem til over VM i Holmenkollen neste vinter. Samtidig er jeg opptatt av å se fremover og også tenke på hva jeg skal gjøre videre i livet. Med Per Bergerud som mentor håper jeg å kunne trekke veksler på hans kunnskap og nettverk når jeg skal over i arbeidslivet etter endt karriere, sier Romøren.Avtalen, som gir Romøren et større treningsstipend og resultatbaserte bonuser for gode resultater i hoppbakken, gir hoppstjernen økonomisk mulighet til en videre toppsatsing på skihopping i inneværende og neste sesong, med mulighet for videre forlengelse.Romøren tar for tiden en bachelorgrad i økonomi ved Handelshøyskolen BI, og har mål om å ta en master.