Rare typer og billig sprithandel slo an

Rare nordmann som sier snodige ting mens de handler billig tobakk og sprit er tydeligvis bra TV. Svinesund - handel i grenseland på TV 3 melder om gode seertall.

Foto: TV3/CC - Photomish Dan

Søndagens premiere på TV 3s nye dokusåpe Svinesund - handel i grenseland hadde sterke seertall, melder TV-kanalen selv i en pressemelding.234.000 seere gir en andel på 11,5 prosent de over 12 år. På det meste var hele 288.000 seere innom premieren.- Dette er svært gode premieretall, særlig med tanke på den sterke konkurransen blant annet fra NRK1s Himmelblå, sier presse- og informasjonsansvarlig Glenn Ø. Støldal i TV 3.Han tror nå det nye programmet kan kunne komme til å konkurrere med andre, tidligere TV 3-suksesser.- Det er nærliggende å sammenligne med urpremieren på seersuksessen Charterfeber i mars 2006, som hadde 239.000 seere. Charterfeber har nå gått fem sesonger på TV3, sier Støldal.