- Real er besatt av Rooney

Wayne Rooneys vanvittige form har selvfølgelig fått Real Madrid til å sikle.

AP Photo / Martin Rickett

Wayne Rooney satte to nye mål i går da Manchester United slo Fulham 3-0 og gikk til topps i Premier League igjen. Han er nå oppe i 32 mål denne sesonge, og Ronaldos 42 mål fra 2007-08-sesongen er ingen umulighet lenger.United har åtte kamper igjen i ligaen og i beste fall fem i Champions League.Tidligere Real Madrid-president Ramon Calderon hevder overfor BBC Radio at klubben byr på Rooney etter fotball-VM.- Det ser ut som det er en besettelse for presidenten (Florentino Perez, red. anm) å gå for Rooney, sier han.- Jeg vet ikke om det er mulig å bruke nye 80 eller 100 millioner euro. Jeg ser for meg at de i så fall vil bli tvunget til å selge, sier Calderon videre til kanalen.