Rooney herjet igjen

Wayne Rooney satte to nye mål i går da Manchester United slo Fulham 3-0 og gikk til topps i Premier League igjen. Brede Hangeland ble skadet.

Manchester Uniteds Wayne Rooney. Foto: REUTERS/Nigel Roddis (BRITAIN) / SCANPIX

Rooney scoret etter 46 og 84 minutter. Dermed er han oppe i 32 mål denne sesongen. Nå jakter han på Cristiano Ronaldos bestenotering (42) fra 2007-08-sesongen.Dimitar Berbatov fastsatte resultatet like før slutt. United hadde over 30 avslutninger mot mål.Dermed er United på tabelltopp igjen. Også Chelsea og Arsenal vant denne helgen, og det er svært jevnt mellom de tre i gullkampen. United er to poeng foran de to andre, men Chelsea har en kamp mindre spilt.For Hangeland ble det en lite bra søndag. Han måtte ut etter 62 minutter med skade.Erik Nevland kom inn som innbyttere etter 72 minutter og var svært nær scoring med en heading. Bjørn Helge Riise var ikke Fulham-troppen.Fulham møter nå Juventus i Europaligaen torsdag og skal hente opp to mål.- Vi slapp inn et mål rett etter pause. Resultatet ser bedre ut enn det kanskje var etter spill og sjanser for United, sa Fulham-manager Roy Hodgson.- Rooney og Berbatov jobbet meget godt sammen. De skaper trøbbel for lag med enda større navn enn Fulham.Før kampen ble det holdt en markering på Old Trafford. Det er nemlig 100 år siden stadionet ble tatt i bruk. I den anledning ble det gravd ned en såkalt tidskapsel like ved spillertunnelen. (©NTB)