Rybak har dårlig samvittighet

Alexander Rybak har enkelte psykiske utfordringer. Nå forteller han at han har dårlig samvittighet overfor hele Norges land.

Artist Alexander Rybak - Foto: Scanpix

MGP-vinner Alexander Rybak er kanskje ikke helt som alle andre musikere. Flere ganger det siste halve året har fele-fantasten kommet i medienes søkelys grunnet egne utsagn om at han har det ille.I et intervju med TV 2 avslører nå Rybak at han faktisk har dårlig samvittighet ovenfor hele Norges land. Årsak: Han vant Melodi Grand Prix og dermed må Norge arrangere finalen.- Jeg har skyldfølelse for at på grunn av meg må folk betale enda mer skattepenger! Og at det ikke skal være noe fotball-VM på grunn av meg, sa Rybak til TV 2s God kveld Norge nylig.Mandag i forrige uke rykket Rybak og ut sa at han var ferdig som popartist og at han kom til å bruke mer tid på å komponere musikk.