Slik spilles Tippeligaen 2010

Lurer du på når laget ditt spiller denne sesongen? Svaret finner du her.

Rosenborgs supportere. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix

1. runde13. mars: Brann - Haugesund 17.00 (NRK 1)14. mars: Start - Sandefjord, Strømsgodset - Kongsvinger, Tromsø - Hønefoss, Odd Grenland - Stabæk, Aalesund - Lillestrøm, Molde - Rosenborg 20.00 (TV 2)15. mars: Vålerenga - Viking 19.00 (TV 2 Zebra)Runde 220. mars: Stabæk - Vålerenga 17.00 (NRK 1)21. mars: Sandefjord - Molde, Lillestrøm - Tromsø, Hønefoss - Aalesund, Kongsvinger - Odd Grenland, Haugesund - Strømsgodset, Viking - Brann 20.00 (TV 2)22. mars: Rosenborg - Start 19.00 (TV 2 Zebra)Runde 327. mars: Start - Molde 16.00 (NRK 1)28. mars: Lillestrøm - Hønefoss, Strømsgodset - Viking, Tromsø - Kongsvinger, Odd Grenland - Haugesund, Aalesund - Stabæk, Vålerenga - Rosenborg 20.00 (TV2)29. mars: Brann - Sandefjord 19.00 (TV2 Zebra)Runde 45. april: Kongsvinger - Aalesund 16.00 (TV2 Sport), Start - Vålerenga 16.00 (TV2 Zebra), Stabæk - Tromsø, Viking - Lillestrøm, Rosenborg - Strømsgodset, Sandefjord - Odd Grenland, Haugesund - Hønefoss, Molde - Brann 20.00 (TV 2)Runde 510. april: Lillestrøm - Stabæk 17.00 (NRK 1)11. april: Brann - Start, Strømsgodset - Sandefjord, Tromsø - Haugesund, Hønefoss - Kongsvinger, Aalesund - Viking, Odd Grenland - Rosenborg 20.00 (TV 2)12. april: Vålerenga - Molde 19.00 (TV 2 Zebra)Runde 614. april: Start - Odd Grenland, Stabæk - Hønefoss, Viking - Tromsø, Kongsvinger - Lillestrøm, Haugesund - Aalesund, Rosenborg - Brann 20.00 (TV 2)15. april: Molde - Strømsgodset 18.00 (TV 2 Zebra), Sandefjord - Vålerenga 20.00 (NRK 2)Runde 717. april: Hønefoss - Viking 17.00 (NRK 1)18. april: Lillestrøm - Haugesund, Stabæk - Kongsvinger, Strømsgodset - Start, Tromsø - Sandefjord, Odd Grenland - Molde, Brann - Vålerenga 20.00 (TV 2)19. april: Aalesund - Rosenborg 19.00 (TV 2 Zebra)Runde 825. april: Sandefjord - Aalesund, Start - Hønefoss, Brann - Strømsgodset, Viking - Stabæk, Rosenborg - Lillestrøm, Molde - Tromsø, Vålerenga - Odd Grenland, Haugesund - Kongsvinger.Runde 92. mai: Lillestrøm - Sandefjord, Stabæk - Haugesund (Ullevaal), Strømsgodset - Vålerenga, Tromsø - Rosenborg, Hønefoss - Molde, Kongsvinger - Viking, Odd Grenland - Brann, Aalesund - StartRunde 105. mai: Sandefjord - Kongsvinger, Start - Lillestrøm, Brann - Tromsø, Strømsgodset - Odd Grenland, Viking - Haugesund, Rosenborg - Stabæk, Molde - Aalesund, Vålerenga - HønefossRunde 119. mai: Lillestrøm - Strømsgodset; Stabæk - Brann (Ullevaal), Viking - Molde, Tromsø - Start, Hønefoss - Sandefjord, Kongsvinger - Vålerenga, Haugesund - Rosenborg, Aalesund - Odd GrenlandRunde 1216. mai: Sandefjord - Viking, Start - Kongsvinger, Brann - Lillestrøm, Strømsgodset - Stabæk, Rosenborg - Hønefoss, Molde - Haugesund, Vålerenga - Aalesund, Odd Grenland - TromsøRunde 1324. mai: Lillestrøm - Odd Grenland, Stabæk - Start (Ullevaal), Viking - Rosenborg, Tromsø - Vålerenga, Hønefoss - Brann, Kongsvinger - Molde, Haugesund - Sandefjord, Aalesund - StrømsgodsetRunde 146. juni: Sandefjord - Stabæk, Start - Viking, Brann - Aalesund, Strømsgodset - Tromsø, Rosenborg - Kongsvinger, Molde - Lillestrøm, Vålerenga - Haugesund, Odd Grenland - HønefossRunde 154. juli: Lillestrøm - Vålerenga, Stabæk - Molde, Viking - Odd Grenland, Rosenborg - Sandefjord, Tromsø - Aalesund, Hønefoss - Strømsgodset, Kongsvinger - Brann, Haugesund - StartRunde 1610. juli: Sandefjord - Start, Lillestrøm - Rosenborg, Stabæk - Viking, Hønefoss - Tromsø, Kongsvinger - Strømsgodset, Haugesund - Brann, Odd Grenland - Vålerenga, Aalesund - MoldeRunde 1718. juli: Start - Aalesund, Brann - Stabæk, Strømsgodset - Haugesund, Viking - Hønefoss, Rosenborg - Odd Grenland, Tromsø - Lillestrøm, Molde - Sandefjord, Vålerenga - KongsvingerRunde 1825. juli: Sandefjord - Brann, Stabæk - Rosenborg, Molde - Start, Hønefoss - Lillestrøm, Kongsvinger - Tromsø, Haugesund - Viking, Odd Grenland - Strømsgodset, Aalesund - VålerengaRunde 191. august: Lillestrøm - Kongsvinger, Brann - Molde, Strømsgodset - Aalesund, Viking - Sandefjord, Rosenborg - Haugesund, Tromsø - Stabæk, Hønefoss - Odd Grenland, Vålerenga - StartRunde 208. august: Sandefjord - Rosenborg, Start - Brann, Stabæk - Strømsgodset, Molde - Viking, Kongsvinger - Hønefoss, Haugesund - Vålerenga, Odd Grenland - Lillestrøm, Aalesund - TromsøRunde 2122. august: Lillestrøm - Aalesund, Strømsgodset - Brann, Viking - Start, Rosenborg - Molde, Tromsø - Odd Grenland, Hønefoss - Stabæk, Kongsvinger - Haugesund, Vålerenga - SandefjordRunde 2229. august: Sandefjord - Strømsgodset, Start - Rosenborg, Stabæk - Lillestrøm, Brann - Viking, Molde - Vålerenga, Haugesund - Tromsø, Odd Grenland - Kongsvinger, Aalesund - HønefossRunde 2312. september: Lillestrøm - Start, Strømsgodset - Molde, Rosenborg - Viking, Tromsø - Brann, Hønefoss - Haugesund, Vålerenga - Stabæk, Kongsvinger - Sandefjord, Odd Grenland - AalesundRunde 2419. september: Sandefjord - Tromsø, Start - Strømsgodset, Stabæk - Odd Grenland, Brann - Rosenborg, Viking - Vålerenga, Molde - Hønefoss, Haugesund - Lillestrøm, Aalesund - KongsvingerRunde 2526. september: Lillestrøm - Molde, Strømsgodset - Rosenborg, Tromsø - Viking, Hønefoss - Start, Vålerenga - Brann, Kongsvinger - Stabæk, Odd Grenland - Sandefjord, Aalesund - HaugesundRunde 263. oktober: Sandefjord - Lillestrøm, Start - Tromsø, Stabæk - Aalesund, Brann - Hønefoss, Viking - Strømsgodset, Rosenborg - Vålerenga, Molde - Kongsvinger, Haugesund - Odd GrenlandRunde 2717. oktober: Lillestrøm - Brann, Tromsø - Molde, Hønefoss - Rosenborg, Vålerenga - Strømsgodset, Kongsvinger - Start, Haugesund - Stabæk, Odd Grenland - Viking, Aalesund - SandefjordRunde 2824. oktober: Sandefjord - Haugesund, Start - Stabæk, Brann - Kongsvinger, Strømsgodset - Hønefoss, Viking - Aalesund, Rosenborg - Tromsø, Molde - Odd Grenland, Vålerenga - LillestrømRunde 2931. oktober: Lillestrøm - Viking, Stabæk - Sandefjord, Tromsø - Strømsgodset, Hønefoss - Vålerenga, Kongsvinger - Rosenborg, Haugesund - Molde, Odd Grenland - Start, Aalesund - BrannRunde 307. november: Sandefjord - Hønefoss, Start - Haugesund, Brann - Odd Grenland, Strømsgodset - Lillestrøm, Viking - Kongsvinger, Rosenborg - Aalesund, Molde - Stabæk, Vålerenga - Tromsø