Suser i krysset ga avansement

Laget var i trøbbel, men kom seg til kvartfinalen i mesterligaen tirsdag. En superrask nederlenders kanonscoring reddet storklubben mot Fiorentina.

Arjen Robben, den gang han spilte i Real Madrid - Foto: Scanpix

Bayern München var i trøbbel, men kom seg til kvartfinalen i mesterligaen tirsdag. Arjen Robbens kanonscoring reddet storklubben mot Fiorentina.Nederlenderens 2-3-redusering ga Bayern-avansement på bortemålsregelen etter 2-1-seier hjemme og 4-4 totalt.- Vi er fortjent videre. Det var ikke lett å spille i den sterke vinden, sa Mark van Bommel.Juan Manuel Vargas skjøt inn ledermålet på hjemmebane. Etter pause økte Stevan Jovetic til 2-0 etter praktspill. Da så det kjørt ut for gjestene.Men det var bare starten. van Bommel reduserte. Så la Jovetic på til 3-1. Bayern ga seg ikke. Robbens skudd fra 25 meter oppe i krysset var kampens perle.Tom Henning Øvrebø godkjente et offsidemål til Bayern i den første kampen. Det kan ha avgjort alt.Fiorentina har ikke imponert i serie A i det siste. Klubben ligger nede på 10. plass. Det er hele 24 poeng opp til lederen Inter. (©NTB)