Svindal fornøyd med tredjeplass

Aksel Lund Svindal avsluttet verdenscupsesongen i super-G med 3.-plass, og det var han stort sett fornøyd med.

Aksel Lund Svindal - Foto: Scanpix

Canadiske Erik Guay vant og slo Svindal med 63 hundredeler. Kroaten Ivica Kostelic kjørte inn til 2.-plassen i det lette snøværet i Garmisch-Partenkirchen. Han var 39 hundredeler bak Svindal.- Det var mye bedre i dag (torsdag) enn i onsdagens utforrenn. Jeg kjørte vel slik jeg bør kjøre, og plasseringen er vel der jeg bør være i super-G, slo Svindal fast overfor NTB etter rennet.Nordmannen som ble OL-mester i øvelsen, kjørte et solid løp, men han tok ikke like store sjanser som Guay, som kjørte for å vinne super-G-cupen og klarte det.- Jeg er imponert over Guay. Han kjørte rett og slett fantastisk, mente Svindal.Østerrikeren Michael Walchhofer som ledet super-G-cupen før torsdagens renn, skuffet stort og endte på 15.-plass.Selv om Svindal kjørte aggressive og angrep løypa, gjorde han ikke noe 100 prosent perfekt løp.- Jeg vil si det var bra, og jeg var aggressiv nok, men gjorde noen småfeil i mellompartiet. Da kom jeg nok litt for langt ut, sa Svindal. (NTB)