Thoresen-lagkompis angrepet av full tilskuer

En lagkamerat til Patrick Thoresen ble slått til blods av en beruset tilskuer i helgen. Angrepet skjedde i lagets spillerbås under en bortekamp.

Publisert 15. mars 2010 kl. 17.14
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 00.14
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 104 ord
Patrick Thoresen. Foto: Scanpix

Salavat Julajev Ufas reservekeeper Vitalij Kolesnik fikk en ishockeykølle i hodet. Han ble brakt ut av arenaen blodig. Det ble senere klart at han pådro seg en kraftig hjernerystelse i tumultene, skriver Sport-Express ifølge aftonbladet.se.- Det var den verste kampen i mitt liv. De drepte nesten et menneske foran øynene våre. Først forsto vi ikke hva som hendte. Men så så vi en supporter klatre over pleksiglasset, sier en Salvat-leder.Spillerne ble samlet i garderoben før kampen mot Avtomobilist Jekaterinburg som vant 4-3, ble avsluttet.Lagene skal etter planen møtes igjen mandag. Men Salavat Julajev Ufa har lagt inn protest og vil ha oppgjøret utsatt. (©NTB)