Tufte og Eia slutter i NRK

Etter 16 år i statskanalen NRK har Harald Eia og Bård Tufte Johansen sagt opp sine jobber. Forsvinner de nå fra TV-kanalen for godt?

Harald Eia (t.v.) og Bård Tufte Johansen - Foto: Scanpix

Harald Eia og Bård Tufte Johansen har bestemt seg for å si opp sine stillinger i NRK.Det var på radioprogrammet Banden på NRK P3 av Johansen mandag avslørte at de to komikerne er ferdige som ansatte i statskanalen.Duoen forsvinner imidlertid ikke fra TV-kanalen NRK med det aller første. De to har nå nemlig startet produksjonsselskapet Funkhauser, og kommer via det nye selskapet til å levere innhold til statskanalen.- Det har ikke gått opp for oss ennå, at Harald og jeg skal slutte i NRK. Det blir rart å ikke skulle trene, gå til tannlegen og ha kostymene sine i NRK-bygget lenger, sier Tufte Johansen til VG Nett tirsdag.Harald Eia og Bård Tufte Johansen er for aktuelle med hvert sitt TV-program på NRK, henholdsvis Hjernevask og Fotballkrigen.