United ydmyket Milan

Wayne Rooney viste klasse nok en gang. Og David Beckham viste følelser etter kampen mot favorittlaget.

Manchester Uniteds Wayne Rooney. Foto: REUTERS/Nigel Roddis (BRITAIN) / SCANPIX

Milan hadde et par farlige sjanser tidlig i kampen mot Manchester United, men etter at Wayne Rooney headet inn Gary Nevilles innlegg 13 minutter ut i returkampen i Mesterligaens åttendedelsfinale var det i realiteten ingen spenning igjen.Rooney puttet ett til rett etter pause, før Park og Fletcher fullførte ydmykelsen med 4-0 i kveld og 7-2 sammenlagt. Rooneys to scoringer i kveld brakte ham for øvrig opp i 30 for sesongen.Det mest spennende utover i 2. omgangen var når United-legende og United-supporter David Beckham skulle komme innpå for bortelaget. Etter 65 minutter ble han byttet inn - til varm velkomst fra sitt gamle hjemmepublikum.Og jammen skimtet vi en tåre eller to i øyekroken da Beckham gikk en liten æresrunde ved kampslutt.