Varsler endringer på landslaget

Landslagstrener Morten Aa Djupvik varsler endringer foran VM-sesongen på hjemmebane.

Odd-Bjørn Hjelmeset. Foto: Scanpix

Petter Northug vant, men han var også den eneste norske løperen på elitelaget i langrenn som fullførte femmila i Holmenkollen lørdag.Tord Asle Gjerdalen, Martin Johnsrud Sundby og Morten Eilifsen brøt. Eldar Rønning, Odd-Bjørn Hjelmeset og Tore Ruud Hofstad var ikke med.Både Petter Eliassen på 10.-plass og Kristian Tettli Rennemo på 16.-plass gikk gode løp, men ingen av dem er på landslaget.Det kan det kanskje bli en endring på.- Det blir helt klart noen bytter på laget, sa Djupvik.Han har ingen problemer med å erkjenne at det er et for stort gap mellom Northug og de nest beste.- Det bor mer i laget enn vi har fått vist i vinter, samtidig kan ikke alle bli som Petter heller, sa Djupvik. (©NTB)