Full dramatikk, slåsskamp og jubel

I en høydramatisk fjerde NM-finale i Siddishallen barket spillerne sammen i masseslagsmål etter at Stavanger avgjorde i forlengningen.

Stavanger Oilers og Vålerengen Hockey i kamp - Foto: Scanpix
Kultur

I en høydramatisk fjerde NM-finale i Siddishallen barket spillerne sammen i masseslagsmål etter at Stavanger avgjorde i forlengningen.Etter 24.38 spilte forlengningsminutter falt avgjørelsen. Da tok Snorre Hallem ansvar og scoret seiersmålet for hjemmelaget. Stavanger vant dermed 2-1 og utlignet til 2-2 i spilte kamper av NM-finalen i ishockey 2010.- Deilig å vinne 2-1 i sudden death. Det er ikke ofte man opplever slikt, sa matchvinneren til TV 2.Stavanger kunne ha avgjort tidligere. Dommeren annullerte to mål for hjemmelaget, og TV-bildene viste at den siste pucken var over mållinjen og burde ha vært godkjent.Stavanger-trener Petter Thoresen tror at hans gutter kan ta hjem finaleseieren.- Jeg sa før kampen at vi blir norgesmestere om vi vinner dette oppgjøret. Her hjemme kommer vi ikke til å tape. Og jeg her helt sikker på at vi vinner én av kampene i Oslo. Hvilken av dem er ikke så viktig, sa Thoresen.De første periodene var målløse. Anders Fredriksen ga Vålerenga ledelsen helt i starten på 3. periode, og noen minutter senere utlignet hjemmelagets Mika Suoraniemi til 1-1.Neste finalekamp spilles torsdag. (©NTB)

Nyheter
Kultur