Rooney spiller ikke mot Blackburn

Wayne Rooney spiller ikke bortekampen mot Blackburn søndag etter at han slo opp ankelskaden mot Bayern München onsdag.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Kultur

Superspissen holdt i 55 minutter i kvartfinalekampen i mesterligaen mot Bayern München etter at han overraskende stilte fra start. Han pådro seg en ankelskade i den første kampen borte mot tyskerne. Derfor hadde de færreste trodd at han skulle komme tilbake til returkampen, men det gjorde han, bare for å bli skadet på ny.- Jeg tror ikke det er snakk om noen alvorlig skade som vi fryktet første gangen, så jeg tror nok Rooney er med mot Manchester City. Det vil gi oss litt tid til å jobbe med denne skaden. Bortsett fra Wayne Rooney er alle friske og skadefrie i troppen, sier Sir Alex Ferguson.Manchester United røk ut av mesterligaen etter at det ble 4-4 mot Bayern München sammenlagt i de to kvartfinalekampene. Tyskerne vant på regelen om flere scorede bortemål.I serien ligger Manchester United to poeng bak Chelsea når fem serierunder gjenstår. Chelsea slo United 2-1 i forrige serierunde, men da spilte ikke Rooney. (©NTB)

Nyheter
Kultur