Danske VM-overraskelser

Landslagstrener Morten Olsen vraket Göteborg-keeper Morten Christensen og tok med to venstrebeinte venstrebacker da han presenterte Danmarks VM-tropp fredag.

Foto: Scanpix
Kultur

Plassen som troppens tredjekeeper gikk til FC Københavns Jesper Christiansen.Simon Poulsen (Alkmaar) og Patrick Mtiliga (Malaga) tok venstrebackplassene på bekostning av Utrechts allroundspiller Michael Silberbauer. Michael Krohn-Dehli (Brøndby) må også se mesterskapet fra sofaen, og det samme må Celtic-spissen Morten Rasmussen gjøre.Olsen tok også ut den skadede midtstopperen Simon Kjær.- Jeg har overhodet ingen kommentar til hvorfor jeg har plukket den ene spilleren framfor den andre, sa Olsen.Det har den tidligere landslagskjempen aldri hatt for vane.- Jeg har tatt ut den troppen som jeg føler er den beste, og noen må dessverre bli hjemme. Jeg er klar over at jeg ikke er en populær mann blant de vrakede, men slik skal det heller ikke være.

Nyheter
Kultur