Tiger Woods spiller Memorial-turneringen

Tiger Woods kommer til å gjøre comeback i Memorial-turneringen i Dublin, Ohio neste uke. Det bekrefter golfesset selv.

Golf-spiller Tiger Woods - Foto: Scanpix
Kultur

Han har ikke konkurrert siden han måtte trekke seg på grunn av en skade i nakken i Players Championship for en måned siden.- Legen rådet meg til å ta noen ukers fri for å slappe av etter at smertene slo til i nakken. Det rådet fulgte jeg, sier Woods på sin egen hjemmeside. Han sier også at han har fått behandlinger for det smertefulle nakken.Han står med seier i 14 majorturneringer til nå i karrieren som fortsetter for fullt. Han måtte ta en lang pause etter at det ble avslørt at han hadde vært utro mot kona Elin, men det ser ut som om han er på vei tilbake for fullt nå.Det er også bekreftet at han skal spille i US Open midt i juni, men for å komme med på det amerikanske Ryder Cup-laget må han kvalifisere seg som alle andre. Det kommer ikke til å bli aktuelt å gi verdenseneren friplass på laget som skal møte Europa i den tradisjonelle turneringen. (©NTB)

Nyheter
Kultur