Tysk skademareritt før VM

Skademarerittet fortsetter for Tyskland. VM-angriper Thomas Müller veltet på sykkel onsdag og ble fraktet til sykehus.

Foto: CC/Aenneken
Kultur

Drøyt to uker før fotball-VM starter i Sør-Afrika, er Tyskland kraftig rammet av skader på nøkkelspillere. Heldigvis for landslagssjef Joachim Löv gikk det etter forholdene bra med Velte-Müller.- Han veltet, skrapet opp det ene kneet og måtte få noen sting i haken. Men han slapp unna både muskel- og beinskader, sier talsmann Harald Stenger for den tyske VM-troppen.Fra før er førstekeeper Rene Adler, lagkaptein Michael Ballack og midtbanespiller Christian Träsch uaktuelle til VM på grunn av skader.Onsdag fikk også den tyske troppen uanmeldt besøk av dopingjegere fra Tysklands nasjonale antidopingbyrå. 14 spillere måtte avgi prøver.

Nyheter
Kultur