Blir han årets miljøversting?

Fem nominerte kan få den tvilsomme æren av å bli kåret til årets miljøversting av Natur og Ungdom.

stoltenberg.jpg
Kultur

Kandidatene er statsminister Jens Stoltenberg (Ap), Frp-leder Siv Jensen, Høyre-leder Erna Solberg, Statoil-sjef Helge Lund og Gro Brækken i Oljeindustriens Landsforening.Natur og Ungdom sanker i sommer inn stemmer på stands langs hele norskekysten - og i landet for øvrig.- Fire av de fem nominerte er blant de fremste forkjemperne for oljeboring i Lofoten, Vesterålen og Senja, og statsministeren har hovedansvaret for at norske klimagassutslipp er skyhøye og at verdifull natur fortsatt går tapt. Alle fem er verdige vinnere, sier Ola Skaalvik Elvevold, leder i Natur og Ungdom, i en pressemelding.Vinneren av den kåringen offentliggjøres på Natur og Ungdoms sommerleir i Rogaland. (©NTB)

Nyheter
Kultur