Lørdag fortalte DN at BPs svenske styreleder, Carl-Henric Svanberg, nøt livet sammen med sin nye kjæreste, Louise Julian, på den 77 fot store Swan luksusyachten "Cygnus Montanus II" (latinsk for Sangsvane og berg/fjell) i Thailand, midt under oljekatastrofen i Mexicogulfen.Lørdag forteller USA Today at også BP-sjefen Tony Hayward har en forkjærlighet for seiling.Etter at det fredag ble klart at han ikke lengre har ansvaret for oppfølgingen av katastrofen i Mexicogulfen for BP, og at Svanberg har begynt å lete etter hans etterfølger i sjefstolen, dro Hayward hjem til England for å delta i en annen seilas, regattaen JP Morgan Asset Management Round the Island.Den 52 fot store seilbåten "Bob" endte på 4. plass i sin klasse, men det eruklart om Hayward var med i seilasen eller bare var tilskuer til den.Mer enn 1.700 båter og 16.000 seilere deltar i regattaen på 50 natuiske mil, der velstående kjente seilere deltar sammen velstående amatører.