- Dette er diskutert internt i klubben, og vi vil støtte et slikt forbud. Jeg er tilhenger av å tenke nytt, for all del, og vi tillater for eksempel at bortelags supportere kommer til Stadion med trommer. Men det blir noe helt annet, sier Branns arrangementssjef Jan Tore Guntveit til bt.no.Brann går gjerne i bresjen for å få et forbud mot instrumentet.- Dette går på folks ve og vel. Det er ingen som synes at det er noe behagelig når datteren din på tre år står i gangen før 17. mai-toget og blåser i fløyten i en halvtime, sier Guntveit.En rekke klubber er negative til vuvuzelaen. Det betyr at det snart kan komme et forbud her hjemme.- Dette er ikke diskutert. Men min personlige mening om vuvuzelaen, er at dette er noe stort tull. Jeg orker nesten ikke å se VM-kampene på grunn av det, og skrur ned lyden. Dette er en uting på stadion, sier Strømsgodsets arrangementsansvarlig John Arnesen. (©NTB)