Å være Høyesterettsdommer er en jobb man ikke slutter i, noe som gjør at det ikke blåser all verden på toppen av Kapitals liste over de mektigste damene i jusen.I tillegg er det for det meste voksne damer som sitter med makt. Den yngste på listen finner vi først på plass nummer 18 med Bettina Banoun (38).Her er topp ti-listen over de mektigste kvinnene i jusen:1. Liv Gjølstad (65) - Høyesterettsdommer2. Kirsti Coward (69) - Høyesterettsdommer3. Karin Maria Bruzelius (69) - Høyesterettsdommer4. Ingse Stabel (63) - Høyesterettsdommer5. Toril Marie Øie (49) - Høyesterettsdommer6. Hilde Indreberg (52) - Høyesterettsdommer7. Bergljot Webster (44) - Høyesterettsdommer8. Kristin Normann (56) - Påtroppende høyesterettsdommer9. Marianne Heien Blystad (52) - Advokat og styregrossist10. Mimi Kristine Berdal (50) - Advokat og styregrossist9. juni 2010 kåret Kapital Norges 100 mektigste kvinner.