Hodgson har gjort stor suksess i Fulham, men kan få større oppgaver i løpet av kort tid. Det går rykter i England om at Fabio Capello kan komme til å slutte dersom «Three Lions» feiler mot Slovenia i onsdagens nøkkelkamp. Da må Englands fotballforbund raskt finne en erstatter. Hodgson skal være en sterk kandidat dersom italieneren forlater jobben som landslagssjef.Det tvinger Liverpool på banen. Merseyside-laget sparket nylig Rafael Benítez. Klubben håper ifølge The Guardian å ha Hodgson på plass som ny manager i løpet av uken. Uvissheten rundt Capello gjør at Liverpool håper å kunne lande en avtale med Hodgson allerede før Englands skjebnekamp i fotball-VM.Det er uklart hva som skjer med Kenny Dalglish dersom Hodgson blir Liverpool-manager. Skotten er nær venn av Hodgson, men skal være sterkt imot at Fulham-manageren blir manager på Anfield. Dalglish er klubbambassadør for Liverpool og har bistått daglig leder Christian Purslow i jakten på Benitez' erstatter. (©NTB)