Federer ute av Wimbledon

Verdenstoer Roger Federer klarte ikke å overliste 13.-seedede Tomas Berdych og røk ut av Wimbledons kvartfinale onsdag.

Roger Federer. REUTERS/Petar Kujundzic (AUSTRALIA) / SCANPIX
Kultur

Sveitsiske Federer er regjerende Wimbledon-mester, men klarte ikke å forsvare tittelen i årets utgave av tennisturneringen. Det er første gang siden 2002 at finalen spilles uten Federer på banen.Han fikk en dårlig start på kvartfinalen mot tsjekkeren Tomas Berdych og tapte det første settet 4-6. Så fikk han hentet seg inn og vant han det andre settet 6-3, men i det tredje settet fikk han mer å bryne seg på. Berdych vant 6-1, og deretter det fjerde settet 6-4, og er klar for Wimbledon-semi.I semifinalen møter Berdych Novak Djokovic fra Serbia. Verdenstreer Djokovic vant sin kvartfinale mot den 82.-seedede taiwaneren Lu Yen-Hsun uten problemer 6-3, 6-2, 6-2. (©NTB)

Nyheter
Kultur