KjøpLogg inn

Gulrot venter de oransje i VM

Lekne Nederland er mer eller mindre klar for cupspillet i VM med seier mot Japan.

Publisert 18. juni 2010 kl. 12.14
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.53
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 119 ord
Andre Ooijer, Rafael Van der Vaart og Dirk Kuyt - Foto: Scanpix

Det samme er Japan om de skulle vinne. Mye tyder på at ett av disse to lagene vinner gruppe E. I utgangspunktet skal det være grei skuring for de oransjekledde i fredagens gruppespillkamp.For:*Ingen nederlandsk trener gjennom tidene har hatt bedre statistikk enn 58 år gamle Bert Van Marwijk har oppnådd på sine 22 kamper som sjef.*Nederland var ubeseiret i kvalifiseringen.*Nederland har vunnet alle sine tre kamper i VM-sammenheng mot japanske lag.*Nederland er spekket med stjerner, selv om lynvingen Arjen Robben er skadd.Nederland hadde små problemer med å tukte et ujevnt Danmark i den første kampen. Til tross for en elendig VM-oppladning, slo Japan til med sin første sluttspillseier i VM på utenlandsk grunn mot et tannløst og apatisk Kamerun.