Spania var alles favoritt før fotball-VM, men forkludret sine sjanser ved å tape 0-1 mot Sveits i sin første kamp. Etter 4-1-seieren mot Sør-Korea i går har Argentina seilt opp som den nye favoritten.- Argentina har imponert stort hittil. (...) Maradonas offensive fotball med en Lionel Messi i toppform lukter gull akkurat nå, sier oddssetter i Betsafe Mattias Henningsson.Gulloddsen på Argentina er kuttet fra 10,00 før VM til 5,70 nå. Andre hete favoritter er Brasil og Spania, som ligger på 6,00-6,20 i odds.Tyskland, England og Nederland ligger på 7,50-8,80 i gullodds.- Vi er rimelig trygge på at VM-vinneren finnes i denne gruppen, sier Henningsson.Vi gjør oppmerksom på at Tyskland-oddsen ble satt opp før tyskerne røk 0-1 mot Serbia i dagens første kamp fra fotball-VM.Den store skuffelsen hittil, Frankrike, gir nå hele 150 i odds som VM-vinner.