I storspillet «Ghost Recon: Future Warrior» kommer krigen til Finnmarks-kysten. Spillet spår storkonflikter om oljeressursene her i landet.Spillet i den populære «Ghost Recon»-serien slippes på Playstation 3, Xbox 360 og PC i første kvartal neste år. VG har snakket med spillets manusforfatter, som mener krigsscenene på Finnmark-kysten ikke bare er ren fantasi.- Norge kommer til å bli et hett område når det gjelder drivstoffressurser i framtiden. Andre vil ønske å få kloa i Norges ressurser, det er helt sikkert, sier manusforfatter Gabrielle Shrager.Finnmark-kysten er ikke til å kjenne igjen i bildene som er lekket ut om spillet. Intens konflikt med bruk av fremtidsrettet krigsteknologi står sentralt.- Teamet reiste til Norge for å ta bilder og fange den visuelle stemningen, forteller Shrager.I løpet av spillet invaderer blant annet russiske styrker Finnmark. (©NTB)