Rosenborgs Vadim Demidov kan ende i Real Sociedad i spansk La Liga. Det har vært kontakt mellom klubbene, men ingenting er avklart.- Det er feil å si at Demidov er klar for den spanske klubben, men vi har vært i kontakt med Real Sociedad. Det har vært møter, og vi har diskutert saken, bekrefter Rosenborgs sportslige leder, Erik Hoftun overfor NTB.Demidov, kan spille både i forsvar og på midtbanen, er under kontrakt med Rosenborg ut dette året, og det er helt klart at Rosenborg vil forlange en skikkelig kompensasjon for å slippe ham allerede nå.Spanske medier antyder at Rosenborg krever en million euro (ca. åtte millioner kroner), men dette er ikke bekreftet. De samme spanske mediene antyder også at Demidov vil bli tilbudt en treårskontrakt med den spanske klubben.- Foreløpig er ingenting avklart, men jeg regner med at vi kommer til å høre fra Real Sociedad dersom klubben fortsatt er interessert og vil sikre seg Demidov, sier Hoftun.I Spania blir det også sagt at Atlético Madrid har vist stor interesse for Rosenborg.-spilleren, men Hoften understreker overfor NTB at Rosenborg ikke har vært i kontakt med denne klubben.Real Sociedad rykket opp til Spanias øverste divisjon etter 2010-sesongen.(©NTB)