KjøpLogg inn

Rasende Rybak brakk egen hånd

Felefantast Alexander Rybak ble så rasende da ting ikke gikk hans vei at han rett og slett brakk sin egen hånd.

Publisert 17. juni 2010 kl. 09.27
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.52
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 119 ord
Artist Alexander Rybak - Foto: Scanpix

Felefantast Alexander Rybak har vært mye i media de siste månedene for andre ting enn musikken sin, og torsdag dukker han opp i avisene atter en gang.Sannheten rundt hans håndbandasje under Grand Prix-finalen i Norge nylig har nå nemlig kommet for en dag.Rybak selv forteller til avisen Dagbladet torsdag at bandasjen måtte på plass etter at musikeren hadde blitt så rasende på en lydtekniker at han rett og slett brakk sin egen hånd ved å slå hardt i veggen.- Jeg ble kjempesur på en tekniker som ikke gjorde jobben sin. Jeg så han ikke var konsentrert og slo neven i veggen. Men hånden blir bra igjen. Det er ikke noe farlig, sier Rybak.Musikeren er snart aktuell med ny plate.